Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Η Δύναμη των Λέξεων





Η δύναμη μιας και μόνο φράσης είναι τρομακτική! Μια μόνο φράση μπορεί είτε να κάνει την ημέρα σας καλύτερη είτε να την καταστρέψει. Μπορεί να αλλάξει τη διάθεσή σας. Μόλις λίγα λόγια μαζί, μπορούν να κάνουν τη διαφορά και να προκαλέσουν αίσθηση. Υπάρχουν λοιπόν μερικές προτάσεις που μπορούν να μας εμπνεύσουν να αλλάξουμε τη ζωή μας προς το καλύτερο.

1) Οι άνθρωποι δεν είναι εναντίον σας. Απλά, σκέφτονται τον εαυτό τους.

2) Σκαρφαλώστε στην κορυφή του βουνού όχι για να μπορεί να σας δει ο κόσμος, αλλά για να μπορείτε να δείτε εσείς το κόσμο.

3) Μπορείτε να μάθετε περισσότερα από την αποτυχία παρά από την επιτυχία. Μην αφήσετε να σας σταματήσει. Η αποτυχία χτίζει το χαρακτήρα.

4) Ο μεγαλύτερος κίνδυνος απ’ όλους: Ο κίνδυνος του να περάσετε τη ζωή σας δίχως να κάνετε αυτό που πραγματικά θέλετε, με το στοίχημα ότι θα μπορέσετε στο μέλλον να βρείτε το χρόνο να το κάνετε.

5) Πηγαίνετε όπου είστε αρεστή, όχι όπου είστε ανεκτή.

6) Το πρόσωπο που θα περάσετε τον περισσότερο χρόνο της ζωή σας μαζί του είναι ο ίδιος σας ο εαυτός, γι’ αυτό προσπαθήστε να κάνετε τον εαυτό σας όσο το δυνατόν καλύτερο.

7) Εάν αποδεχτείτε τις αδυναμίες σας, θα τις ξεπεράσετε.

8) Οι άνθρωποι λένε συχνά ότι τα κίνητρο δεν διαρκούν. Και λοιπόν; Ούτε το μπάνιο διαρκεί, γι’ αυτό το συνιστούμε καθημερινά.

9) Ο καθένας που συναντάτε φοβάται, αγαπά και έχει χάσει κάτι ή κάποιον.


10) Μην επαναπαύεστε, είναι ο εχθρός της επιτυχίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου