Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019

Οι προσωπικοί μας εφιάλτες







Το φωτεινό ενεργειακό πεδίο μας  δομεί το σώμα
Κάθε άνθρωπος με τη γέννηση του λαμβάνει δύο αποσκευές που κουβαλά πλέον μαζί του: το ψυχολογικό και το γενετικό βάρος. Το φωτεινό ενεργειακό πεδίο μας  δομεί το σώμα κατά τον ίδιο τρόπο που ένας μαγνήτης. Δίνει σχήμα στα ρινίσματα σιδήρου πάνω σε ένα τζάμι. Δίνει σχήμα στις σκέψεις, στα συναισθήματα και στη συμπεριφορά . Πράγμα που με τη σειρά του αποφασίζει ποιοι άνθρωποι μας έλκουν, με ποιόν βγαίνουμε και ποιόν παντρευόμαστε.
Σε τελική ανάλυση, οι κωδικοποιημένες πληροφορίες εντός του φωτεινού ενεργειακού πεδίου μας χαρίζουν κάποιες κλίσεις, που μας οδηγούν προς συγκεκριμένο επάγγελμα και συγκεκριμένο τύπο εργοδότη . Επιπλέον, αποφασίζουν για τα θέματα που θα εμφανιστούν στη σχέση μας με το σύντροφο μας. Ένα τραύμα του ενεργειακού μας σώματος μπορεί να γίνει αισθητό σε όλα τα επίπεδα. Και στο φυσικό μας σώμα, στο επίπεδο των οργάνων και των συστημάτων του. Μπορεί μάλιστα να επηρεάσει το DΝΑ και, μέσω της γενετικής κληρονομιάς, να επηρεάσει και τα παιδιά μας. Έχουμε την επιλογή να χρησιμοποιήσουμε την ευκαιρία για τη θεραπεία ή να μείνουμε αιχμάλωτοι του εφιάλτη μας.
Στο Θεραπευτικό τροχό θεραπεύουμε το φωτεινό ενεργειακό πεδίο με ειδικές τεχνικές . Καθαρίζουμε το ποτάμι μας και έτσι ζούμε μια αληθινή ζωή και δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για ένα νέο και καλύτερο όνειρο.
ΠΗΓΉ: https://art-therapy.center/%CE%BF%CE%B9-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%89%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%AF-%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CE%B5%CF%86%CE%B9%CE%AC%CE%BB%CF%84%CE%B5%CF%82/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου