Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

Να μάθεις οτι ...



ξερετε καμια φορα...ενα τραγουδι μια φωνη....ενας μονο ανθρωπος σε κανει να αλλαξεις τη θεωρια σου για μια ολοκληρη ζωη............σε κανει να παλευεις γι'αυτο που πιστευεις,να μη φοβασαι...να αδικηθεις...να συγκριθεις.....να κριθεις...να εισαι πανω απ'ολα ανθρωπος...να σεβεσαι και να εκτιμας....να αγαπας ακομα και οταν δεν σ'αγαπανε.....να πιστευεις ακομα και στα πιο τρελα σου ονειρα....να εισαι αρρωστος με οτι αγαπας.......!!!


Πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα αν καταλαβαίναμε νωρίς ποιοι αξίζουν να είναι δίπλα μας και ποιοι όχι... αν καταλαβαίναμε οτι.. αυτό που ψάχνουμε, η δίδυμη σταγόνα μας είναι τόσο κοντά μας τις περισσότερες φορές .... Μη κλείνουμε λοιπόν τα μάτια μας στα συναισθήματα που κάποιος είναι διατεθειμένος να μας δώσει.... ίσως να ταιριάζουμε σαν... ΔΥΟ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΒΡΟΧΗΣ!!!!



ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.......Μια λέξη τόσες σκέψεις, τόσες αναμνήσεις, τόσες συγκινήσεις, από ένα ταξίδι που ακόμα διαρκεί με... τόσες στιγμές βιωμένες κι ήταν πολλές οι ανηφοριές, οι πτώσεις, τα σπρωξίματα και πάλι ξανά ανηφοριές για να διαβώ..Πολλές χαρές κι στιγμές ευτυχίας, ποτάμι δάκρυα και πόνος, προσδοκίες, αυταπάτες και όνε...ιρα, σε ένα ταξίδι ζωής που συνεχίζεται..Ευχαριστώ για τη ζωή που μου δόθηκε απλόχερα, για την ζωή που πέρασε.. για το αντάμωμα με τους ανθρώπους, για όλο το φώς και το σκοτάδι, για την αναμονή.. και την απόγνωση, για την γλυκειά ελπίδα...Για την δύναμη να περπατάμε στα όμορφα μονοπάτια της ζωής..να βλέπουμε, να νοιώθουμε την ουσία και να χαιρόμαστε...να αναπνέουμε ακόμα στον καθαρό αέρα της ζωής: την φιλία και την αγάπη και ν'αγγιζουμε την ευτυχία...Ευχαριστώ ακόμα για όλα εκείνα που αύριο θα ΄ρθουν.Ευχαριστώ όλους εσάς που είστε εδώ και... για μένα για όλα αυτά που απλόχερα μου δίνετε, για όλα αυτά που με αγάπη λέτε..για όλα αυτά που μάθατε για όλο Αυτό... που Είστε.Ευχαριστώ..δεν είναι μόνο μια λέξη, είναι ένα ...Νόημα Ζωής, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου